Microdosing

Microdosering is een veilige en effectieve manier om de cognitieve, emotionele, fysieke en relationele voordelen van Psychedelica te ervaren. Een manier om echt contact te maken met de wijsheid van de plant vanuit jouw authentieke vraag en intentie.

Microdosering kan je helpen je creativiteit te vergroten, je focus te verscherpen, je gevoel van verbondenheid met anderen te verdiepen en je in contact te brengen met je gevoel en alles wat er is. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in het natuurlijke alternatief voor het verlichten van angst, het willen helen van trauma, het overwinnen van ongezonde patronen en het doorbreken van onbewuste gewoonten.

Door dagelijks of wekelijks kleine hoeveelheden te nemen, kun je de plantengeneeskunde op een veilige en niet-recreatieve manier in je dagelijks leven integreren.

Er zijn allerlei manieren om Psychedelica in je leven en dagritme op te nemen. Het is super persoonlijk en die ontdekking is al een reis op-zich.

Overweeg je om deze ontdekkingsreis te beginnen en wil je hulp? Neem dan contact op, dan plannen we een coachings sessie en krijg je antwoord op je vragen om veilig te beginnen en begeleid ik op verder op jouw pad en de connectie met de natuur en jouw eigen natuur.

Start LOW follow SLOW