Proceswerk

Al een tijdje weet ik en heb ik het gevoel dat ik de afgelopen jaren door een diepgaand persoonlijke en spirituele groei ben gegaan. Steeds dichter bij mijn kern gekomen, bij mezelf en erachter komen wat het is dat ik hier kwam doen.

Ik heb de kracht van diepe transformatie ervaren en mezelf toegestaan om het “goddelijke” te ontvangen en niet proberen de uitkomst van mijn reis mijn leven te beheersen, maar in plaats daarvan vertrouwen dat alles is zoals het moet zijn.

Ik heb mezelf betrapt als ik weer in oude patronen viel, waarbij ik de hulpmiddelen die ik heb geleerd in de praktijk heb gebruikt, om mezelf terug te brengen in mijn lichaam. Op die manier kon ik uit de angstige of onaardige projecties van mijn geest blijven. Ik heb mezelf er voortdurend aan herinnerend dat de geest de dienaar van het hart is en niet andersom.

We zijn allemaal geconditioneerd en vinden het normaal wetenschappelijke feiten en bewijs boven onze onderbuikgevoelens te plaatsen. We zetten onze intuïtieve kracht en het diepe weten van onze ziel als zwak, onbetrouwbaar en misschien wel als gek weg.

Maar voor mij is die tijd echt voorbij. Het is voorbij het is tijd voor verandering. Niks is continu en dat inzicht brengt me iedere dag weer verder met een glimlach en een traan met alles wat er is.

Wil jij ook veranderen, wil je mee veranderen en niet meer wegkijken, verdoven en onwetend zijn en blijven, maar voelen ervaren actie vanuit jouw essentie en waarheid? Wil jij ook leven vanuit je essentie zoals je werkelijk bent? Al je belemmerende overtuigingen en patronen loslaten zodat je weer in verbinding komt met je kern? Voel jij die beweging? Laat mij je meenemen op jouw innerlijke reis naar wie je werkelijk bent.

Het start namelijk bij jezelf en ik help je daarbij:
– Wil je helder weten wie je bent en wat je wilt en hoe je dat gaat doen?
– Wil je ervaren en beseffen dat je gedragen wordt door iets veel groters
– Mediteer, adem, creëer rituelen, maak contact met de natuur en je lichaam.
– Ervaar de kracht van de natuur, wandel, dans, leer en ervaar de planten en fungi
– Kom mee ademen en verdiep jezelf met al die opties die al zolang, dat de mens bestaat, er zijn.
– Vraag om hulp
– Heel jezelf van oude patronen en trauma’s
– Heb een visie en neem je eigen leven in handen

Open jezelf, en kijk verder, voel je dieper verbonden met het onuitsprekelijke weten dat voorbij woorden is. Adem je eigen adem, beweeg in je eigen ritme spreek met de zorgvuldigheid van je eigen woorden. Stap in de wereld verder dan de grenzen van onze persoonlijke meningen. Open jezelf, en kijk verder, voel je dieper verbonden met jezelf.  Niet meer wijzen naar anderen maar wijzen en werken aan jezelf. We hoeven niets te bewijzen om onszelf te verdedigen of iemand te overtuigen. Laten we elkaar eenvoudig ontmoeten met een open hart en een lege geest die transparantie ontrafelt waardoor een breder perspectief kan ontvouwen. Stap in de ruimte verder dan onze menselijke waarneming. Ontcijfer je mysterie in de diepte van je wezen door te zijn, gewaar te zijn jouw eigen naked true. Durf je te springen? Bel mij dan, dan duik ik mee.