Altijd op zoek naar de betere versie van mezelf

In je leven komen de dingen op je pad of wordt je steeds naar iets toe getrokken, herken je dat? Zoals de meeste van jullie weten ben ik altijd op zoek naar een betere versie van mezelf. Altijd bezig met mijn en ander mans proces, ik wil altijd stappen verder zetten om mijn eigen echt zijn te leven en mezelf in het licht te durven zetten met alles wat er in mij leeft. Ik hou van dit veld, mijn levenswerk passie om mezelf en andere te helpen op het levenspad. En het is een prachtig pad en vraagt ook beslissingen die niet altijd makkelijk zijn maar die ik altijd vanuit mijn hart kies.

En op mijn pad was ik al die jaren in verbinding met mijn dierbare lieve vriendinnetje van vroeger. We zijn elkaar, door de intensiteit van het leven, al op jonge leeftijd uit het oog verloren maar nooit was mijn verbinding met haar weg uit mijn hart. Ze schoot al die jaren veel door mijn gedachten en leven heen en dit jaar was het moment daar, dat ik haar weer echt mocht ontmoeten elkaar weer zien. Ik als deelnemer bij haar prachtige programma MOP. En wat een prachtige synchroniciteit wat een verbinding zo warm intens en healend.

Dank je wel lieve Lex.

Ik deel niet alle dingen die ik ervaar en prachtig vind. Maar deze wil ik je echt niet onthouden.

Want de wijsheid, diepte en onvoorwaardelijke zachte liefde en kosmisch connectie en niet te vergeten haar humor haar lach die zij met haar prachtige programma geeft, echt magisch.. en die wil ik jullie niet onthouden.

Nieuwsgierig kijk dan op https://www.universe.com/events/mop-mother-of-pearl-40-course-in-remembering-tickets-34R78B

I love you all

Thank US

~❣️~