Ik ben blij met mij, jij ook?

Vanaf kind af aan heb ik het verlangen om echt in contact te zijn met mijn ziel en mijn lichaam. Vanuit mijn diepste gevoel en ervaring gewaar leven. Steeds weer opnieuw kom ik er op alle lagen achter dat mijn “sleutel” het afleggen van mijn construct is, mijn gedachten hoe ik zou moeten zijn. En dat alles altijd in contact met de wijsheid van nature en alles wat leeft.

Als ik het construct zie, aankijk en lief heb kan ik er mee bewegen en laat het op zijn eigen manier op het perfecte moment los steeds weer een laagje dieper. De magie van het levens proces.

Ik ervaar diepe vrijheid in mijn levensdans mijn vrijheid in mijn zijn, mijn lichaam. Vanuit prachtige interne reizen met de plant adem en dans medicijnen en alle mooie zielen om mij heen.

De stilte en de dankbaarheid die de plant de nature me steeds in als zijn frequenties laat ervaren. De connectie met mij allerliefst sisters and brothers, de vrouwen en mannen die ik echt naast me durf te laten lopen zij laten me zien wie ik ben. En mijn grootste teacher mijn zoon, een diepte die alleen hij in mij kan raken.

Het zijn met wie ik ben en alles wat er is, is helemaal oké, ik ben gewoon oké , niks doen gewoon te zijn.

En een stem in mij denkt “snappen mensen wel wat ik zeg” “zal wel te vaag zijn” ik lach naar mezelf, het is oké als het niet zo is, ik ben blij met mij.